Royal Botania

Onlangs hebben we een kijkje in de keuken gehad bij Royal Botania. Al was het een tijdje stil met nieuwe modellen, binnenkort wordt dit ruimschoots goedgemaakt. Deze zomer worden er meer dan tien volledig nieuwe modellen gentroduceerd met daarnaast een uitbreiding op het gebied van kleuren. De nieuwe series zijn allen voorzien van een duurzame LED-oplossing, maar er zijn ook LED-oplossingen voor bestaande armaturen.

Favoriete modellen
Heel mooi vonden wij de BEACON, een staand armatuur van teak in combinatie met porselein in wit en zwart. Ook de TESLA is favoriet. Dit is een mooi sfeervol plafond en wandarmatuur van teak en glas. De decoratieve schemerlamp met witte kap op de afbeelding is ook leverbaar met een bruine kap. De alom bekende BULLET-serie was al leverbaar in zink, maar straks ook in antique brass. Deze versie is standaard voorzien van een krachtige LED.

Meer informatie?
De nieuwe prijslijst vindt u zeer binnenkort op onze website. De prijzen gelden per 1 juni 2016. Heeft u nog lopende projecten? Doe dan voor de prijswijzigingen uw voordeel. Kijk in onze Burlight app, bel ons op 0252-374488 of stuur een e-mail.