Koffie, koffie... tijd

Onlangs door ons gerealiseerd: de uitbreiding en aanpassing van de verlichting bij de Koffiemeulen in Sassenheim. De Koffiemeulen is een speciaalzaak op het gebied van koffie en thee. Van koffiebonen tot theeblaadjes, en van kopjes en mokjes tot heerlijke bonbons, likeuren en koffie-machines. De winkel bestaat inmiddels zo'n 5 jaar en was recent nog verlicht met gas-ontladings-verlichting.

Gasontladingsverlichting vervangen door LED
De levensduur van de gas-ontladings-verlichting en VSA begonnen te tellen, daarom is ervoor gekozen de verlichting te vernieuwen en uit te breiden. De eerste fase van de verlichting is vervangen door LED-armaturen met een output van 2000lm.Vanwege de kleurrijke artikelen in de winkel is er tevens gekozen voor een spot met hoge kleur-weergave.

Energie besparen
Directe energie-besparing werd gerealiseerd doordat de LED-armaturen minder dan de helft van het opgenomen vermogen verbruiken dan de bestaande armaturen. Naast de besparing koos de eigenaar voor het gebruik van LED-armaturen, aangezien u deze kunt aftrekken van de belasting volgens de EIA (Energie-Investeringsaftrek). Meer over deze regeling leest u hier.

Meer informatie?
Ook zulke prachtige en energiebesparende verlichting in uw winkel?
Bel ons op 0252-374488 of stuur een e-mail. Kijk in onze Burlight app, bel ons op 0252-374488 of stuur een e-mail.

burlight