Wit, warm, warmst!

LED is inmiddels een niet meer weg te denken lichtbron. Op onze werkplek, in winkels en inmiddels ook in huis. We zijn allemaal bekend met de voordelen van goede LED-armaturen zoals de levensduur, de energie-besparing en minder warmte-ontwikkeling.

'LED-verlichting is niet gezellig'
Voor sommigen was de 'gezellige' warme kleur die een gloei- of halogeenlamp krijgt bij het dimmen een reden om niet over te stappen op LED-armaturen. Voornamelijk in huis en in restaurants worden lichten vaak gedimd om te zorgen voor een warme en gezellige sfeer. Dit was met LED verlichting niet mogelijk. In het verleden is geprobeerd om bij lage lichtstanden rood licht bij te mengen en zo een warmere lichtkleur te krijgen om zo te zorgen voor de juiste sfeer.

Soft Dim
Delta Light komt met de perfecte oplossing, zij heeft recent een schitterende techniek ontwikkeld genaamd 'Soft Dim'. Deze techniek maakt het mogelijk om in combinatie met een aantal Delta Light inbouwspots en een speciale LED-driver een lichtkleur tussen ca. 1800K extra warm wit en bijna 2800K wit te maken.

Meer informatie?
Bekijk hier de video. Kijk in onze Burlight app, bel ons op 0252-374488 of stuur een e-mail.