Even voorstellen... Edwin Evertse

Veel van onze klanten zien we regelmatig, anderen kennen we enkel van de telefoon. Hoog tijd voor een voorstel rondje, afgetrapt door Edwin Evertse. Edwin heeft een Bourgondische achtergrond en is geboren in Brabant. In 2011 heeft hij Burlight samen met Dennis overgenomen vanuit zijn passie voor kwaliteitsverlichting.

Dankzij mijn opleiding Elektrotechniek en ervaring bij een elektrotechnische groothandel heb ik mij ontwikkeld tot een gesprekspartner voor de hovenier en installateur. Het fijne van een eigen bedrijf is het werken met verschillende mensen en de afwisseling in werkzaamheden; s ochtends bedenk je een mooi lichtplan, s avonds verzorg je een demonstratie in een tuin, de volgende dag bezoeken we een beurs en daarna maken we bestellingen klaar voor transport. We staan achter alle producten die we adviseren. Wanneer deze op de juiste manier verwerkt zijn, moeten ze de gebruiker jarenlang lichtplezier geven.

In mijn vrije tijd hou ik van dingen doen met mijn gezin , fotograferen, reizen en met de motor op pad. Burlight zit in een gebied met bos en duin, ik wordt dan ook erg blij van het voorjaar met zijn in bloei staande bloemenvelden en uiteraard het opleveren van een geslaagd project.

Meer informatie?
Kijk in onze Burlight app, bel ons op 0252-374488 of stuur een e-mail.

burlight