een lichtplan opstellen

de professionele aanpak

Een lichtplan is meer dan het kiezen van armaturen. Aangenaam licht ontstaat door te denken vanuit wensen en niet vanuit armaturen. Het ene plan is gericht op een bepaalde sfeer, het andere plan dient te voldoen aan geldende normen met een bijbehorend lichtniveau. Wat voor plan we ook maken, overleg en een goede inventarisatie zijn noodzakelijk. Op deze manier kunnen wij tegen een vergoeding een lichtberekening en een visualisatie maken en kijken of het plan aan uw verwachtingen voldoet.

Naast kwaliteitsproducten van onze gerenommeerde partners maken we ook specials, armaturen in een bepaalde kleur of afwerking of in een bepaalde vorm.


kosten lichtplan

Een lichtplan kunnen we maken op basis van een situatietekening of, in het geval van buitenverlichting, na een bezoek aan huis. Tijdens dit bezoek inventariseren we wat uw wensen zijn en bepalen we gezamenlijk een stijl. Zo kunnen we een lichtplan maken waarbij we niet alleen naar mooie, bij elkaar passende, armaturen kijken maar ook naar functionaliteit. Hierbij staat het gebruik van duurzame, energiezuinige verlichting voorop.

De richtprijs voor een lichtplan is 450 euro. Dat is inclusief: • overleg bij u thuis of in onze showroom
• overzicht van de kosten van armaturen
• overzicht van voorgestelde armaturen
• tekening van de verlichting-positie met eventueel bijbehorend kabelplan
• indien situatie-tekening beschikbaar: visualisatie met lichtniveaus

Bij een uiteindelijke opdracht van meer dan 2.000 euro krijgt u de kosten van het lichtplan op de factuur in mindering gebracht.

Burlight buitenverlichtingcontact

Voor alle informatie kunt u ons mailen, bellen (0252 374488) of gebruik maken van het onderstaande formulier.